Saltar al contenido
Home » ABANS DE L’ENTREVISTA

ABANS DE L’ENTREVISTA

  ABANS DE L’ENTREVISTA

  Abans d’anar a una entrevista, es convenient:

  • Informar-vos sobre l’empresa en questio i el seu sector. Us pot ser molt util consultar la pagina web de l’empresa, aixi com catalegs, fullets publicitaris o preguntar a familiars o coneguts que hi treballen en l’empresa, etc.
  • Repassar be el vostre curriculum i la carta de presentacio enviats en el moment de sol?licitar l’ocupacio, perque son els documents que l’entrevistador/a tindra com a referencia per formular les preguntes.
  • Es important preparar la forma d’explicar la trajectoria formativa i professional (estudis, titulacions, tasques professionals, empreses, canvis, exits, fracassos, projectes futurs, motivacions, interessos i objectius) de manera coherent i positiva.
  • Cal preparar amb atencio les respostes a preguntes personals, perque son de dificil improvisacio (motivacions, interessos, actituds, etc) Per fer-ho, cal tenir molt clares quines son les competencies adequades al lloc de treball.
  • Es la persona candidata qui ha de facilitar la feina a l’entrevistador/a i no esperar que sigui ell qui dedueixi els motius pels quals l’han de contractar, quines coses pot aportar al lloc de treball, etc.
  Etiquetas: